Penne A La Carbonara

Penne A La Carbonara
Penne A La Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1215 calorii. Pentru $ 6.12 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pancetta, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pepperoni Penne Carbonara, O Tigaie De Pui Carbonara Penne Paste, și Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie mare, până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă pancetta și se sotează până se rumenesc și crocante, aproximativ 5 minute. Condimentează cu piper negru și scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-un castron mediu, bateți ouăle și smântâna. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă parmezanul, rezervând 2 linguri pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-o oală mare, fierbeți 6 litri de apă clocotită sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Scurgeți pastele într-un colizor. Nu clătiți cu apă; doriți să păstrați amidonul natural al pastelor, astfel încât sosul să se lipească. În timp ce pastele sunt încă fierbinți, întoarceți-le înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați pancetta rumenită și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
9
Adăugați amestecul de cremă și acoperiți complet pastele. Este important să lucrați rapid în timp ce pastele sunt încă calde, astfel încât amestecul de cremă să se gătească, dar să nu se coaguleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10
Adăugați parmezanul rămas și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista