Penne A La Carbonara
Penne A La Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1215 calorii. Pentru $ 6.12 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pancetta, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pepperoni Penne Carbonara, O Tigaie De Pui Carbonara Penne Paste, și Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie mare, până când este fierbinte.
Se adaugă pancetta și se sotează până se rumenesc și crocante, aproximativ 5 minute. Condimentează cu piper negru și scoate tigaia de pe foc.
Într-un castron mediu, bateți ouăle și smântâna. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă parmezanul, rezervând 2 linguri pentru garnitură.
Într-o oală mare, fierbeți 6 litri de apă clocotită sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți pastele într-un colizor. Nu clătiți cu apă; doriți să păstrați amidonul natural al pastelor, astfel încât sosul să se lipească. În timp ce pastele sunt încă fierbinți, întoarceți-le înapoi în oală.
Adăugați pancetta rumenită și amestecați bine.
Adăugați amestecul de cremă și acoperiți complet pastele. Este important să lucrați rapid în timp ce pastele sunt încă calde, astfel încât amestecul de cremă să se gătească, dar să nu se coaguleze.
Adăugați parmezanul rămas și pătrunjelul tocat.