Pene De Cartofi Prăjiți Balsamici

Pene De Cartofi Prăjiți Balsamici
Pene de cartofi prăjiți balsamici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 140 de calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, piper, cartofi cu pulpă galbenă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pene roșii prăjite cu oțet Balsamic și rozmarin, Pene De Cartofi Prăjiți, și Pene De Cartofi Prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înjumătățiți fiecare cartof pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate pe lungime în 4 pene. Aruncați pene de cartofi cu ulei, sare și piper într - o tigaie de copt superficială de 17 x 11 inci (aproximativ 1 inch adâncime) și aranjați în 1 strat. Prăjiți cartofii, întorcându-se o dată, până se rumenesc și fierți, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presară cu 2 linguri de oțet, se agită tigaia pentru a distribui uniform oțetul, apoi se prăjește până se evaporă oțetul, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește presărat cu restul de 1/2 lingură de oțet și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista