Pene De Cartofi Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi prăjiți. Această rețetă face 4 porții cu 122 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, panko, amestec de brânză parmezan-romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pene De Cartofi Prăjiți, Pene De Cartofi Prăjiți, și Pene De Cartofi Dulci Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați cartofii și uleiul într-un bol mediu, aruncând pentru a acoperi.
Combinați panko și brânza într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cartofi, aruncând pentru a acoperi.
Așezați cartofii pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; aruncați amestecul rămas de pesmet.
Coaceți la 475 timp de 20 de minute sau până se rumenesc și crocante.