Pene De Cartofi Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi Herbați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă, întreagă 30 și vegană are 182 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, tarhon, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Pene De Cartofi Cu Ierburi, Pene De Cartofi Cu Ierburi, și Pene de cartofi Zesty Herbed pentru grătar sau aragaz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați pene de cartofi într-o tigaie cu jeleu.
Stropiți cu ulei; aruncați bine.
Combinați sarea și următoarele 5 Ingrediente (sare prin piper); presărați peste cartofi
Coaceți la 400 timp de 50 de minute sau până se înmoaie, întorcând o dată.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.
Notă: pentru cartofi prăjiți mai slabi, mai crocanți, tăiați fiecare cartof în 16 pene.
Coaceți la 400 timp de 50 de minute, întorcându-vă o dată.