Pecorino Romano cu mere și gem de smochine

Pecorino Romano cu mere și gem de smochine este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 784 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de mere, baghetă, pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de varză de Bruxelles cu mere și Pecorino Romano, Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, și Popcorn cu Pecorino Romano și slănină.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Puneți o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați smochinele, siropul simplu și coniacul. Aduceți amestecul la foc mic. Opriți focul și lăsați să stea 10 minute.
Așezați amestecul de smochine și alunele într-un robot de bucătărie și amestecați, pulsând de câteva ori, până se face piure. Pune deoparte.
Așezați feliile de baghetă pe o foaie de copt grea.
Stropiți cu ulei de măsline. Completați fiecare felie cu 1 linguriță Pecorino Romano ras.
Coaceți până când pâinea este prăjită și brânza este topită și aurie, aproximativ 7 minute.
Completați fiecare felie de pâine prăjită cu 2 lingurițe de gem de smochine, o felie de măr și o bucată de Pecorino Romano ras.
Transferați toasturile într-un platou de servire și serviți.
Într-o cratiță combinați apa și zahărul la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 5 minute, până când zahărul s-a dizolvat. Scoateți tigaia de pe foc și răciți siropul. Orice sirop răcit suplimentar poate fi salvat într-un recipient etanș la frigider.