Pecan Sandies pentru mama mea
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Pecan Sandies pentru mama mea ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 18. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, nuci pecan, 3/4 lingurițe de zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pecan Sandies, Pecan Sandies, și Pecan Sandies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 km f (convecție) sau 350 km f (standard). Tapetați două tigăi de foi cu Silpats sau hârtie pergament.
Aruncați făina și nucile pecan împreună într-un castron mediu.
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și amestecați la viteză medie-mică până la omogenizare.
Adăugați 90 de grame / 3 / 4 cană plus 1 3/4 lingurițe de zahăr pudră și amestecați aproximativ 2 minute, până devine pufos. Răsturnați părțile laterale și fundul vasului.
Adăugați amestecul de făină și amestecați la viteză mică timp de aproximativ 30 de secunde, până când se combină. Răzuiți fundul vasului pentru a încorpora orice ingrediente uscate care s-au așezat acolo.
Împărțiți aluatul în porții de 30 de grame/1 1/2 lingură, rulați în bile și aranjați pe tăvile de foi, lăsând aproximativ 1 1/2 inci între ele. Apăsați cookie-urile în discuri de 2 inci.
Coaceți până se rumenesc PAL, 15 până la 18 minute dacă utilizați un cuptor cu convecție, 22 până la 25 de minute dacă utilizați un cuptor standard, inversând pozițiile tigăilor la jumătatea drumului. (Sandies coapte într-un cuptor cu convecție nu se vor răspândi la fel de mult ca cele coapte într-un cuptor standard și vor avea o culoare mai uniformă.)
Puneți tigăile pe un suport de răcire și răciți timp de 5 până la 10 minute. Folosind o spatulă metalică, transferați fursecurile pe raft pentru a se răci complet.
Dacă doriți, praf cu zahăr pudră.
Cookie-urile pot fi stocate într-un recipient acoperit timp de până la 3 zile.
Brutărie de Thomas Keller & s & eacutue;bastien Rouxel. Copyright 2012 de Thomas Keller; fotografii Copyright 2012 de Deborah Jones. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc.