Pecan Fumuriu Savura
Gust de Pecan fumuriu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 53 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de oțet de vin, cățel de usturoi, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Gust De Roșii Fumurii, Smoky Pimento Savurează, și Sandvișuri cu friptură de mușchi cu gust de fum pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți pecanii într-un singur strat într-o tigaie superficială de 8 până la 10 minute sau până la prăjit și parfumat.
Lăsați să se răcească 15 minute.
Se usucă ardeii cu prosoape de hârtie.
Combinați ardeii, nucile pecan, uleiul și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie. Pulsați de 8 până la 10 ori sau până la tocat fin (dar nu neted). Acoperiți și răciți cu 2 ore înainte de servire. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.
* 1 linguriță. boia obișnuită cu 1/2 linguriță. chimenul măcinat poate fi înlocuit.