Pecanul cu cinci condimente este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de pudră de cinci condimente, ulei vegetal, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-Uri De Condimente De Dovleac-Pecan, Tort cu condimente Pecan cu glazură de arțar, și Ușor De Dovleac Condiment Pecan Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350. Într-o cratiță medie, încălziți 4 lingurițeulei vegetal la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Adăugați 2 linguri plus 1 lingurițăzahăr brun închis, 4 lingurițe apă, 1 1/2 lingurițe pulbere cu cinci condimente,1/4 linguriță chimen măcinat și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat; se amestecă până se dizolvă zahărul și se amestecă bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Adăugați2 căni de jumătăți de pecan; gatiti, amestecand, pana cand pecanele sunt acoperite gros, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Se întinde uniform pe o foaie de coptcăptușit cu hârtie pergament; se presară cu 1/4 linguriță sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Coaceți până când sunt parfumate și crocante, 8 până la 10 minute. Se răcește complet.