Pecan-carne de porc încrustată cu piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de porc încrustată cu Pecan cu piersici. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 129 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 80 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piersică în sirop, ulei de măsline, filet de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Halibut Incrustat Cu Nuci Pecan, Halibut Incrustat Cu Nuci Pecan, și Zmeură Balsamic Și Pecan Incrustate Rack De Miel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°
Așezați tarhonul, zahărul brun, mierea și usturoiul în recipientul robotului de bucătărie; capac. Procesați până când amestecul formează o pastă groasă.
Adăugați 1 linguriță. din ulei; acoperi. Procesați până se amestecă bine.
Se amestecă restul de 1 linguriță. ulei dacă este necesar pentru răspândirea consistenței.
Presărați sare și piper peste carne de porc. Frecați amestecul de tarhon peste carnea de porc; rulați în nuci pecan pentru a acoperi uniform toate părțile.
Așezați ceapa și piersicile într-o tigaie căptușită cu folie de 13x9 inci; se acoperă cu carne de porc. Acoperiți cu folie suplimentară.
Coaceți 1 oră sau până când carnea de porc este gătită, îndepărtând folia de deasupra cărnii de porc pentru ultimele 10 minute de timp de coacere.