Pear Strudel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați strudelul de pere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 752 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cidru de mere, zahăr, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pear Strudel, Strudel De Pere Crocant, și Strudel de pere în Phyllo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, combinați amestecul de crustă de plăcintă și 1/3 cană de cidru de mere rece până când formează o bilă. Înfășurați în folie de plastic și răciți o oră la frigider.
Peel și miez de pere și se taie în bucăți de aproximativ 1/2 inch, (rezerva 1 cana pentru Runda 2 reteta varza si pere Slaw, arunca cu un strop de suc de lamaie pentru a preveni rumenirea)
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați untul, zahărul brun și condimentul de plăcintă cu dovleac. Când este topit, adăugați perele. Gatiti pana cand perele se inmoaie usor si lichidul se ingroasa, aproximativ 5 pana la 6 minute.
Pe o suprafață înmuiată sau pe hârtie pergament, întindeți aluatul răcit într-un dreptunghi de 12 inci pe 10 inci.
Întindeți amestecul de pere răcit în mijlocul dreptunghiului, pliați în capetele scurte și rotiți crusta peste închiderea amestecului de pere.
Așezați strudelul, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt.
Într-un castron mic bateți oul cu o lingură de apă. Într-un alt castron mic se amestecă împreună restul de 1/2 linguriță de dovleac plăcintă condiment și zahăr.
Ungeți strudelul cu spălarea ouălor și presărați cu jumătate de zahăr condimentat. Faceți cinci fante mici deasupra pentru a lăsa aburul să scape.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Se lasă să se răcească 30 de minute.
Când sunteți gata să serviți, bateți smântâna cu restul de condimente de plăcintă de dovleac și amestecul de zahăr.
Serviți strudelul acoperit cu frișcă.