Pear Strudel

Pear Strudel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați strudelul de pere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 752 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cidru de mere, zahăr, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pear Strudel, Strudel De Pere Crocant, și Strudel de pere în Phyllo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de crustă de plăcintă și 1/3 cană de cidru de mere rece până când formează o bilă. Înfășurați în folie de plastic și răciți o oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Crustă De PlăcintăAmestec De Crustă De Plăcintă
Cidru De MereCidru De Mere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Peel și miez de pere și se taie în bucăți de aproximativ 1/2 inch, (rezerva 1 cana pentru Runda 2 reteta varza si pere Slaw, arunca cu un strop de suc de lamaie pentru a preveni rumenirea)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați untul, zahărul brun și condimentul de plăcintă cu dovleac. Când este topit, adăugați perele. Gatiti pana cand perele se inmoaie usor si lichidul se ingroasa, aproximativ 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
UmărUmăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Lasă să se răcească.
6
Pe o suprafață înmuiată sau pe hârtie pergament, întindeți aluatul răcit într-un dreptunghi de 12 inci pe 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Întindeți amestecul de pere răcit în mijlocul dreptunghiului, pliați în capetele scurte și rotiți crusta peste închiderea amestecului de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați strudelul, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Într-un castron mic bateți oul cu o lingură de apă. Într-un alt castron mic se amestecă împreună restul de 1/2 linguriță de dovleac plăcintă condiment și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Ungeți strudelul cu spălarea ouălor și presărați cu jumătate de zahăr condimentat. Faceți cinci fante mici deasupra pentru a lăsa aburul să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
11
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Se lasă să se răcească 30 de minute.
13
Când sunteți gata să serviți, bateți smântâna cu restul de condimente de plăcintă de dovleac și amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
14
Serviți strudelul acoperit cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista