Pear Frangipane Croustade
Pear Frangipane Croustade ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 720 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pere, produse de patiserie, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crustadă de pere cu patiserie de lămâie și migdale, Crustadă de pere cu Topping de zahăr brun-alune, și Tarta Cu Pere Și Frangipan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F / 200 buc. C.
Curățați și miezuiți perele și feliați-le pe fiecare în 8 pe lungime.
Așezați feliile într-un castron și aruncați cu coaja de lămâie și jumătate din sucul de lămâie. Bateți untul într-un castron până se înmoaie și apoi bateți în ou, rom sau Cointreau, zahăr tos, migdale măcinate și sucul de lămâie rămas.
Acoperiți o tavă mare de copt cu hârtie pergament.
Întindeți jumătate din patiserie pe o suprafață ușor făinată până la aproximativ 3 mm/1/8 inchi grosime și tăiați un cerc de 27 cm/10 1/2 inchi folosind o farfurie ca ghid.
Așezați patiseria pe tava de copt.
Întindeți amestecul de migdale pe cercul de patiserie până la 2,5 cm/1in de margine. Se acoperă cu perele feliate.
Întindeți restul de patiserie la o rundă de 28cm / 11in.
Ungeți marginea bazei de patiserie cu ou bătut, apoi așezați cu grijă capacul de patiserie peste umplutură. Apăsați ferm marginile pentru a sigila și scoici marginea plăcintei decorativ, folosind un cuțit pentru a face indentările.
Periați blatul cu ou bătut pentru a glazura și folosiți un cuțit ascuțit pentru a face linii slabe care radiază de la centru la margine în modele de semicerc.
Coaceți timp de aproximativ 30 de minute până când este bine crescut și auriu. Pudrați blatul generos cu zahăr glazură și serviți cald cu smântână sau înghețată.