Pear Frangipane Croustade

Pear Frangipane Croustade
Pear Frangipane Croustade ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 720 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pere, produse de patiserie, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crustadă de pere cu patiserie de lămâie și migdale, Crustadă de pere cu Topping de zahăr brun-alune, și Tarta Cu Pere Și Frangipan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F / 200 buc. C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Curățați și miezuiți perele și feliați-le pe fiecare în 8 pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Așezați feliile într-un castron și aruncați cu coaja de lămâie și jumătate din sucul de lămâie. Bateți untul într-un castron până se înmoaie și apoi bateți în ou, rom sau Cointreau, zahăr tos, migdale măcinate și sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr CasterZahăr Caster
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
CointreauCointreau
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Acoperiți o tavă mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Întindeți jumătate din patiserie pe o suprafață ușor făinată până la aproximativ 3 mm/1/8 inchi grosime și tăiați un cerc de 27 cm/10 1/2 inchi folosind o farfurie ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Așezați patiseria pe tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Întindeți amestecul de migdale pe cercul de patiserie până la 2,5 cm/1in de margine. Se acoperă cu perele feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Întindeți restul de patiserie la o rundă de 28cm / 11in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Ungeți marginea bazei de patiserie cu ou bătut, apoi așezați cu grijă capacul de patiserie peste umplutură. Apăsați ferm marginile pentru a sigila și scoici marginea plăcintei decorativ, folosind un cuțit pentru a face indentările.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Periați blatul cu ou bătut pentru a glazura și folosiți un cuțit ascuțit pentru a face linii slabe care radiază de la centru la margine în modele de semicerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Coaceți timp de aproximativ 30 de minute până când este bine crescut și auriu. Pudrați blatul generos cu zahăr glazură și serviți cald cu smântână sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista