Peach Tarte Tatin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină universală, oțet de mere, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Peach Tarte Tatin, Peach Tarte Tatin, și Peach-Nectarine Tarte Tatin.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 5 ingrediente în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați untul până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
2
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață și oțet; folosind viraje pornite/oprite, amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în minge. Aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Oțet
Aluat
Folie
3
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Transferați pe foaia de copt fără margini. Acoperiți și refrigerați în timp ce pregătiți umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Se amestecă zahărul și 3 linguri de apă într-o tigaie grea rezistentă la cuptor (de preferință fontă) cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără a amesteca până când siropul devine de culoare chihlimbar deschis, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 6 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie
Cuptor
2
Adăugați unt; se amestecă până se topește și se omogenizează. Se răcește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Așezați 1 jumătate de piersică, cu partea rotunjită în jos, în centrul tigaiei. Aranjați sferturile de piersici apropiate, rotunjite în jos, în cercuri concentrice în jurul jumătății de piersici. Apăsați jumătatea și sferturile de piersică rămase, cu partea rotunjită în jos, deasupra primului strat. Gatiti la foc mediu pana cand caramelul clocoteste gros, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați patiseria răcită deasupra fructelor fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
5
Lăsați să stea 3 minute pentru a se înmuia. Puneți marginile aluatului în jurul fructelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Fructe
6
Coaceți tarta până când crusta este aurie și umplutura se îngroașă și se întunecă, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigaie pe raft 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Așezați platoul deasupra tigaiei. Folosind mănuși de cuptor, inversați tarta pe platou.