Peach Praline Bombes cu sirop de piersici

Peach Praline Bombes cu sirop de piersici
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Bombele de praline de piersici cu sirop de piersici ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, migdale albite, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite de piersici cu sirop de arțar de piersici pentru # SundaySupper, Pâine prăjită franceză albă de piersică-Bourbon cu sirop de arțar alb de piersică-Pecan, și Plăcintă Cu Praline De Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați piersici cu grosimea de 1/4 inch, apoi aruncați cu 1/4 cană zahăr și suc de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
În timp ce piersicile stau în picioare, aduceți smântâna doar la fiert într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Bateți gălbenușurile, rămânând 1/2 cană de zahăr și sare într-un castron, apoi adăugați smântână într-un flux lent, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă în cratiță și se gătește la foc moderat mic, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când se acoperă spatele lingurii și înregistrează 170 km F pe un termometru cu citire instantanee (nu lăsați să fiarbă).
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă printr-o sită foarte fină într-un castron curat și se răcește, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Pur piersici în loturi într-un blender până se omogenizează foarte mult și se forțează prin sită foarte fină în cremă, apăsând puternic și aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
8
Se amestecă în extracte și se răcește, acoperit, până la rece, 2 până la 3 ore. (Nu răciți mai mult de 3 ore sau crema se va decolora.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Ungeți ușor o foaie mică de copt sau o foaie de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe siropul fără agitare, spălând orice cristale de zahăr pe partea laterală a tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece, până când siropul devine un caramel auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
4
Se toarnă pralina pe foaia de copt și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Rupeți pralina în bucăți și pulsați într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, rămânând câteva bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1
Congelați crema de piersici în aparatul de înghețată, apoi transferați-o într-un castron și păstrați-o în congelator în timp ce asamblați bombele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
BolBol
1
Bateți smântâna într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați în vanilie și pralină zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Lingurați aproximativ 1/2 cană de înghețată în 1 cană de hârtie și întindeți-o uniform pe fund și aproximativ două treimi din partea de sus a Cupei, formând un puț. Lingurați o umplutură rotunjită de 1/4 cană de pralină în fântână și acoperiți cu încă 1/4 cană de înghețată, răspândind uniform pentru a acoperi umplutura. Acoperiți paharul bine cu folie și puneți-l congelator. Faceți încă 5 bombe în același mod. Înghețați bombele cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Se toacă piersicile, apoi se fierbe cu zahăr într - o cratiță de 3 până la 4 litri la foc moderat, acoperită, amestecând ocazional până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când piersicile sunt foarte moi și au dat lichid, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă piersicile și siropul printr-o sită fină într-un castron, apăsând și aruncând solidele. Se amestecă sucul de lămâie și siropul rece. Se răcește, acoperit, până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Pentru a servi, rupeți cu atenție fiecare ceașcă de hârtie. Inversați bombele pe farfurii și înjumătățiți fiecare cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Lăsați să stea aproximativ 5 minute pentru a se înmuia ușor, apoi stropiți aproximativ 2 linguri de sirop de piersici în jurul fiecărei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SiropSirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista