Peach Brulee & Burrata Bruschetta

Peach Brulee & Burrata Bruschetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Peach Brulee & Burrata Bruschettan. Această rețetă face 12 porții cu 160 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză burrata, zahăr turbinado, piersică freestone și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Bruschetta Burrata Cu Rabe De Broccoli, Bruschetta Cu Marmeladă Burratan Și Radicchio, și Peach Panzanella cu Burrata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună herbes de Provence și sare de mare într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Topiți fiecare felie de pâine prăjită cu o răspândire generoasă de brânză Burrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BurrataBurrata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3
Presărați brânză cu un vârf de amestec de sare de mare herbes de Provence. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Așezați felii de piersici plate într-un singur strat pe o suprafață sau o farfurie rezistentă la flacără. Presărați ușor fiecare felie cu zahăr turbinado. Folosind o lanternă de bucătărie setată la o flacără medie-mică, topiți zahărul făcând scurt, chiar trece peste vârful zahărului. Continuați să topiți zahărul până când acesta bulează și devine maro închis, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5
Așezați felia de piersici pe fiecare bucată de pâine prăjită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista