PB & J Cupcakes

PB & J Cupcakes
Reteta PB & J Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 1 oră și 15 minute. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 60 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, făină de aur și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes pentru duș pentru bebeluși: Cupcakes cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de nuci de Macadamia, Cupcakes umplute cu nămol cu glazură de gunoi de mlaștină { aka Cupcakes cu var de nucă de cocos}, și Cupcakes de sorg cu frișcă de whisky portocaliu – Cupcakes din Vestul Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați mini cană de copt din hârtie în fiecare dintre cele 32 de mini căni de briose. Ungeți sau pulverizați pahare de copt din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron separat, bateți untul de arahide, oul și zahărul cu biciul până se combină; bate în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Folosind telul, bateți ingredientele umede în ingrediente uscate până când sunt combinate (nu exagerați).
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Umpleți căni de copt din hârtie 2/3 pline cu aluat.
7
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute; scoateți în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Între timp, bateți ingredientele de glazură cu biciul până se omogenizează și se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Întindeți fiecare cupcake cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista