Pavlovas de afine și portocale
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 396 calorii. Dacă $1.24 pe portie se încadrează în bugetul dvs., merișor și portocaliu Pavlovas ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, afine, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pavlovas Cu Sos De Rozmarin De Portocale De Afine, Pavlovas Roșu Și Portocaliu, și Pavlovas Cu Cremă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Aranjați rafturile în treimile inferioare și mijlocii ale cuptorului. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți albușurile, crema de tartru și sarea la viteză medie până se formează vârfuri moi. Măriți viteza la mediu-mare și bateți zahărul, câte 2 linguri odată, până când bezea este rigidă și lucioasă, aproximativ 6 minute.
Folosind o lingură mare, dollop 6 movile de bezea pe fiecare foaie de copt; întindeți movilele în pătrate de 5 inci și faceți o impresie în centrul fiecăruia.
Coaceți bezeaua timp de 1 oră și 45 de minute, până când exteriorul este ferm, dar interiorul este încă ușor moale; deplasați tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea coacerii.
Transferați foile de copt în rafturi și lăsați bezeaua să se răcească complet.
Într-o cratiță mare, combinați zahărul granulat și apa. Răzuiește semințele de vanilie pe o farfurie mică și adaugă păstăia în cratiță. Folosind un cojitor de legume, scoateți 2 fâșii lungi de coajă dintr-una dintre portocale și adăugați-le în tigaie. Înjumătățiți portocala și strecurați sucul în cratiță. Se aduce la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați afinele și gătiți la foc mic doar până când boabele sunt înmuiate, dar încă intacte, aproximativ 8 minute.
Lăsați să se răcească complet. Aruncați boabele de vanilie și coaja de portocală și dați-le la frigider până la răcire.
Radeți fin coaja de portocală rămasă și transferați-o într-un robot de bucătărie. Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocala, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste robotul de bucătărie, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile portocalii în robotul de bucătărie. Pulsează până se toacă.
Într-un castron curat, folosind bătăi curate, bateți smântâna, zahărul cofetarilor și semințele de vanilie până când sunt ferme.
Adăugați portocala tocată și sucul acesteia și bateți până se combină.
Aranjați bezeaua pe farfurii și lingurați frisca portocalie în fiecare. Folosind o lingură cu fante, acoperiți cu afine.
Stropiți cu câteva sucuri, garnisiți cu mentă și serviți imediat.