Pavlovas condimentat fiert
Pavlovas condimentat fiert ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 743 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de porumb, păstăi de vanilie, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un desert scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pavlovas Cu Prune Condimentate, Vin Fiert Condimentat, și Vin Fiert Condimentat.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți bezeaua.
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt. Folosind un pistil și mortar sau râșniță de condimente, măcinați fin semințele de cardamom, cuișoare, ienibahar și scorțișoară împreună.
Bateți albușul până se formează vârfuri tari, apoi amestecați treptat zahărul, câte o lingură, până când aveți un amestec rigid și strălucitor. Îndoiți făina de porumb, oțetul, vanilia, amestecul de condimente și coaja de portocală.
Împărțiți amestecul în 2 pe foaia de copt pregătită și folosiți spatele unei linguri pentru a face o ușoară scobitură în centrul fiecăruia.
Coaceți timp de 50 de minute până când sunt crocante, apoi opriți focul și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor timp de 30 de minute. Finalizați răcirea pe un suport de sârmă. Dacă faceți înainte, depozitați într-un recipient etanș până la 3 zile sau congelați până la 1 lună.
Pentru smochine, puneți toate ingredientele (cu excepția smochinelor) într-o cratiță și dați la fiert.
Se ia de pe foc și se lasă la infuzat 30 de minute. Reîncălziți lichidul, turnați peste smochine, apoi lăsați peste noapte sau cel puțin până se răcește.
Scurgeți smochinele, rezervând lichidul, apoi tăiați gros fiecare în 2-3 bucăți.
Pentru a face sosul, puneți 125 ml de lichid de smochine rezervat și zahăr într-o tigaie. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul, apoi se amestecă cacao și ciocolată. Amestecul se va îngroșa pe măsură ce ciocolata se topește. Lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei.
Pentru a asambla, lingurați puțin crme frache pe fiecare Pavlova, acoperiți cu feliile de smochine și stropiți cu sos de ciocolată.
Serviți sos suplimentar pe lateral.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Pavlova. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "