Pavlovas condimentat fiert ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 743 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de porumb, păstăi de vanilie, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un desert scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pavlovas Cu Prune Condimentate, Vin Fiert Condimentat, și Vin Fiert Condimentat.
Instrucțiuni
1
Mai întâi faceți bezeaua.
2
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt. Folosind un pistil și mortar sau râșniță de condimente, măcinați fin semințele de cardamom, cuișoare, ienibahar și scorțișoară împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Cardamom
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Mortar și Pistil
4
Bateți albușul până se formează vârfuri tari, apoi amestecați treptat zahărul, câte o lingură, până când aveți un amestec rigid și strălucitor. Îndoiți făina de porumb, oțetul, vanilia, amestecul de condimente și coaja de portocală.
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Împărțiți amestecul în 2 pe foaia de copt pregătită și folosiți spatele unei linguri pentru a face o ușoară scobitură în centrul fiecăruia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți timp de 50 de minute până când sunt crocante, apoi opriți focul și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor timp de 30 de minute. Finalizați răcirea pe un suport de sârmă. Dacă faceți înainte, depozitați într-un recipient etanș până la 3 zile sau congelați până la 1 lună.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru smochine, puneți toate ingredientele (cu excepția smochinelor) într-o cratiță și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc și se lasă la infuzat 30 de minute. Reîncălziți lichidul, turnați peste smochine, apoi lăsați peste noapte sau cel puțin până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
9
Scurgeți smochinele, rezervând lichidul, apoi tăiați gros fiecare în 2-3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
10
Pentru a face sosul, puneți 125 ml de lichid de smochine rezervat și zahăr într-o tigaie. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul, apoi se amestecă cacao și ciocolată. Amestecul se va îngroșa pe măsură ce ciocolata se topește. Lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De Orez
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
11
Pentru a asambla, lingurați puțin crme frache pe fiecare Pavlova, acoperiți cu feliile de smochine și stropiți cu sos de ciocolată.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Pavlova. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.