Pavlova de migdale cu piersici, smântână și caramel de piersici sărate
Almond Pavlova cu piersici, smântână și caramel de piersici sărate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 497 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de tartru, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Piersici și cremă cremă congelată cu Brownies și sos de Caramel închis sărat, Piersici Mascarpone cu fasole de vanilie la grătar cu Caramel Bourbon sărat, și Granola De Migdale Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și desenați un 5 - x 10-in. dreptunghi pe fiecare cu un creion;întoarceți hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Faceți bezea: pulsați migdalele într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate grosier. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1 cană de zahăr (aproximativ 1 lingură. la fiecare 10 până la 15 secunde), bătând până când albii sunt lucioși și țineți un punct drept când bătătorul este ridicat. Răzuiește în interiorul bolului. Bateți extractul de migdale până se omogenizează uniform, apoi pliați migdalele măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
4
Atașați colțurile pergamentului la tigăi cu puțină bezea. Cu o spatulă metalică lungă, întindeți uniform jumătate de bezea pe fiecare dreptunghi de pergament, modelând laturile drepte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți, schimbând tigăile la jumătatea drumului, până când bezeaua este foarte crocantă și aurie palidă, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea în cuptor cu ușa întredeschisă până se răcește, cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Între timp, faceți caramel: curățați* 2 piersici medii (așteptați până la Pasul 6 pentru a le curăța pe altele), groapă și amestecați fin într-un castron cu un blender de patiserie. Gatiti 1 cana de zahar intr-o tigaie mare la foc mediu, ridicand si rotind tigaia ocazional, pana cand zaharul se topeste si devine auriu, 6 pana la 8 minute. Se amestecă piureul de piersici (zahărul se poate prinde) și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
8
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute. Dacă mai aveți bulgări de zahăr, gătiți la foc mediu-mic, amestecând des, până când zahărul se topește din nou, 3 până la 6 minute. Puneți 1/2 cană de amestec de piersici într-un castron mediu, adăugați suc de lămâie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Se strecoară amestecul de piersici rămas într-un castron, împingând pentru a extrage lichid, apoi se întoarce lichidul în tigaie. Se amestecă untul și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand, pana se topeste untul. Se amestecă extractul de migdale și se lasă deoparte caramelul sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Cojiți piersicile rămase, feliați și amestecați în amestecul de suc de fructe-lămâie în castron. Într-un alt castron, bateți smântâna și restul de 1 lingură. zahăr până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Piersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
11
Slăbiți bezea din hârtie. Setați 1 pe un platou. Se întinde ușor cu jumătate de frișcă, lăsând o margine. Lingurați câteva piersici feliate și lichidul lor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
12
Stropiți cu puțin sos de caramel sărat (reîncălziți dacă este necesar, astfel încât să poată fi turnat). Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
13
Tăiați felii largi și serviți cu mai multe piersici și orice sos de caramel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
14
* Pentru a curăța piersicile, scufundați-le într-o tigaie cu apă clocotită până când pielea se scoate ușor cu un cuțit, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Îndepărtați cu o lingură cu fante și curățați-le cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Rulou Galben Cu Fructe
16
Faceți înainte: prin pasul 5, până la 1 zi; sosuri calde într-un cuptor cu microunde până la temperatura camerei.