Pavlova de migdale cu piersici, smântână și caramel de piersici sărate

Pavlova de migdale cu piersici, smântână și caramel de piersici sărate
Almond Pavlova cu piersici, smântână și caramel de piersici sărate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 497 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de tartru, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Piersici și cremă cremă congelată cu Brownies și sos de Caramel închis sărat, Piersici Mascarpone cu fasole de vanilie la grătar cu Caramel Bourbon sărat, și Granola De Migdale Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și desenați un 5 - x 10-in. dreptunghi pe fiecare cu un creion;întoarceți hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Faceți bezea: pulsați migdalele într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate grosier. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1 cană de zahăr (aproximativ 1 lingură. la fiecare 10 până la 15 secunde), bătând până când albii sunt lucioși și țineți un punct drept când bătătorul este ridicat. Răzuiește în interiorul bolului. Bateți extractul de migdale până se omogenizează uniform, apoi pliați migdalele măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Atașați colțurile pergamentului la tigăi cu puțină bezea. Cu o spatulă metalică lungă, întindeți uniform jumătate de bezea pe fiecare dreptunghi de pergament, modelând laturile drepte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți, schimbând tigăile la jumătatea drumului, până când bezeaua este foarte crocantă și aurie palidă, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să stea în cuptor cu ușa întredeschisă până se răcește, cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Între timp, faceți caramel: curățați* 2 piersici medii (așteptați până la Pasul 6 pentru a le curăța pe altele), groapă și amestecați fin într-un castron cu un blender de patiserie. Gatiti 1 cana de zahar intr-o tigaie mare la foc mediu, ridicand si rotind tigaia ocazional, pana cand zaharul se topeste si devine auriu, 6 pana la 8 minute. Se amestecă piureul de piersici (zahărul se poate prinde) și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute. Dacă mai aveți bulgări de zahăr, gătiți la foc mediu-mic, amestecând des, până când zahărul se topește din nou, 3 până la 6 minute. Puneți 1/2 cană de amestec de piersici într-un castron mediu, adăugați suc de lămâie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se strecoară amestecul de piersici rămas într-un castron, împingând pentru a extrage lichid, apoi se întoarce lichidul în tigaie. Se amestecă untul și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand, pana se topeste untul. Se amestecă extractul de migdale și se lasă deoparte caramelul sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Cojiți piersicile rămase, feliați și amestecați în amestecul de suc de fructe-lămâie în castron. Într-un alt castron, bateți smântâna și restul de 1 lingură. zahăr până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Slăbiți bezea din hârtie. Setați 1 pe un platou. Se întinde ușor cu jumătate de frișcă, lăsând o margine. Lingurați câteva piersici feliate și lichidul lor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Stropiți cu puțin sos de caramel sărat (reîncălziți dacă este necesar, astfel încât să poată fi turnat). Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
13
Tăiați felii largi și serviți cu mai multe piersici și orice sos de caramel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
14
* Pentru a curăța piersicile, scufundați-le într-o tigaie cu apă clocotită până când pielea se scoate ușor cu un cuțit, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Îndepărtați cu o lingură cu fante și curățați-le cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
16
Faceți înainte: prin pasul 5, până la 1 zi; sosuri calde într-un cuptor cu microunde până la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista