Pavlova de migdale cu piersici, smântână și caramel de piersici sărate
Almond Pavlova cu piersici, smântână și caramel de piersici sărate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 497 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de tartru, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Piersici și cremă cremă congelată cu Brownies și sos de Caramel închis sărat, Piersici Mascarpone cu fasole de vanilie la grătar cu Caramel Bourbon sărat, și Granola De Migdale Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și desenați un 5 - x 10-in. dreptunghi pe fiecare cu un creion;întoarceți hârtia.
Faceți bezea: pulsați migdalele într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate grosier. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1 cană de zahăr (aproximativ 1 lingură. la fiecare 10 până la 15 secunde), bătând până când albii sunt lucioși și țineți un punct drept când bătătorul este ridicat. Răzuiește în interiorul bolului. Bateți extractul de migdale până se omogenizează uniform, apoi pliați migdalele măcinate.
Atașați colțurile pergamentului la tigăi cu puțină bezea. Cu o spatulă metalică lungă, întindeți uniform jumătate de bezea pe fiecare dreptunghi de pergament, modelând laturile drepte.
Coaceți, schimbând tigăile la jumătatea drumului, până când bezeaua este foarte crocantă și aurie palidă, aproximativ 1 1/2 ore.
Lăsați să stea în cuptor cu ușa întredeschisă până se răcește, cel puțin 2 ore.
Între timp, faceți caramel: curățați* 2 piersici medii (așteptați până la Pasul 6 pentru a le curăța pe altele), groapă și amestecați fin într-un castron cu un blender de patiserie. Gatiti 1 cana de zahar intr-o tigaie mare la foc mediu, ridicand si rotind tigaia ocazional, pana cand zaharul se topeste si devine auriu, 6 pana la 8 minute. Se amestecă piureul de piersici (zahărul se poate prinde) și se ia de pe foc.
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute. Dacă mai aveți bulgări de zahăr, gătiți la foc mediu-mic, amestecând des, până când zahărul se topește din nou, 3 până la 6 minute. Puneți 1/2 cană de amestec de piersici într-un castron mediu, adăugați suc de lămâie și dați deoparte.
Se strecoară amestecul de piersici rămas într-un castron, împingând pentru a extrage lichid, apoi se întoarce lichidul în tigaie. Se amestecă untul și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand, pana se topeste untul. Se amestecă extractul de migdale și se lasă deoparte caramelul sărat.
Cojiți piersicile rămase, feliați și amestecați în amestecul de suc de fructe-lămâie în castron. Într-un alt castron, bateți smântâna și restul de 1 lingură. zahăr până se îngroașă ușor.
Slăbiți bezea din hârtie. Setați 1 pe un platou. Se întinde ușor cu jumătate de frișcă, lăsând o margine. Lingurați câteva piersici feliate și lichidul lor deasupra.
Stropiți cu puțin sos de caramel sărat (reîncălziți dacă este necesar, astfel încât să poată fi turnat). Repetați straturile.
Tăiați felii largi și serviți cu mai multe piersici și orice sos de caramel rămas.
* Pentru a curăța piersicile, scufundați-le într-o tigaie cu apă clocotită până când pielea se scoate ușor cu un cuțit, aproximativ 15 secunde.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și curățați-le cu un cuțit.
Faceți înainte: prin pasul 5, până la 1 zi; sosuri calde într-un cuptor cu microunde până la temperatura camerei.