Patty Se Topește

Patty se topește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 519 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pâine multigrain, ciuperci de buton, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Patty Se Topește, Patty Se Topește, și Patty Se Topește.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la moale, 2 până la 3 minute. Împingeți într-o parte a tigaiei; adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper, apoi amestecă ciupercile și ceapa împreună și gătește până când ceapa este aurie, încă aproximativ 10 minute.
Adăugați oțetul și 2 linguri de sos Worcestershire.
Transferați amestecul într-un castron și păstrați-l cald.
Între timp, amestecați curcanul, carnea de vită și restul de 2 lingurițe de sos Worcestershire într-un bol. Formați în 4 paturi ovale de dimensiuni egale.
Ștergeți tigaia, adăugați 1 lingură de ulei de măsline și puneți-o la foc mediu-mare. Condimentează chiftelele cu sare și piper și gătește până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți, încă 1 până la 2 minute.
Împărțiți ceapa și ciupercile între 4 felii de pâine; top cu o felie de brânză, o plăcintă, o altă felie de brânză și o altă felie de pâine. Ștergeți tigaia; adăugați 1 lingură de ulei de măsline și puneți-l la foc mediu. Gătiti sandvișurile în două loturi până când pâinea este prăjită și brânza se topește, 1 până la 2 minute pe parte, adăugând restul de 2 lingurițe ulei după cum este necesar.
Fotografie de Antonis Achilleos