Patty Pan Squash umplute cu fasole albă Cajun
Reteta Patty Pan Squash umplute cu fasole albă Cajun este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă servește 2 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 355 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, semințe de fenicul, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Dovleac De Ghindă Umplut Cu Bietă Și Fasole Albă Pentru Doi, Dovleac De Ghindă Umplut Cu Bietă Și Fasole Albă, și Umplute Patty Tigaie Suc De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii cu fața plată în jos într-o oală mare.
Adăugați aproximativ 1 inch de apă, acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti aproximativ 8 minute, pana cand o furculita strapunge usor varful dovlecelului.
Se scoate din oală și se lasă deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați partea superioară a dovlecelului și folosiți un baller de pepene galben pentru a scoate carnea din interior. Asigurați-vă că lăsați un perete de cel puțin 1/4 inch de carne pe toate părțile dovlecelului. Întoarceți-le cu susul în jos pentru a se scurge și tăiați carnea scobită grosier. Preîncălziți cuptorul la 375 F. saut cca.ceapa, țelina și ardeiul gras într-o tigaie mare, antiaderentă, timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie; adăugați usturoiul, dovleceii tăiați cubulețe și condimentele rămase și gătiți încă 2 minute.
Adăugați fasolea albă și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 minute.
Așezați dovleceii într-o tigaie de copt de 8 8 inci. Puneți umplutura în fiecare coajă; asigurați-vă că o împachetați cu adevărat în coajă și nu vă fie teamă să le umpleți prea mult. Îngrămădiți orice umplutură care rămâne în centrul tăvii de copt, chiar între dovlecei.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când blaturile încep să se rumenească.
Serviți cu umplutură suplimentară.
Servește 2 ca fel principal sau 4 ca garnitură.