Patti ' s midii a la Mariniere
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre pescatarian? Midiile lui Patti a la Mariniere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 178 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 153 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă verde, roșii Rome, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Rețete similare includ Patti ' s midii a la Mariniere, Midii A la Mariniere (midii aburite), și Midii Mariniere.
Instrucțiuni
Puneți midii într-un castron mare cu apă rece pentru a acoperi.
Lăsați-le să se înmoaie aproximativ 20 de minute pentru a îndepărta murdăria sau nisipul.
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mare la foc mediu-mic.
Se adaugă usturoiul și se sotează un minut, dar nu se rumenesc.
Adăugați ceapa verde tocată și roșiile și gătiți până aproape fragede.
Se toarnă vinul alb și se amestecă pătrunjelul și untul. Se aduce la fierbere și se lasă să fiarbă până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Adăugați midii în oală, acoperiți și lăsați să gătească până când cojile sunt deschise, aproximativ 10 minute.
Transferați midii și sosul într-un castron mare de servire, aruncând orice coajă nedeschisă. Poftă bună!
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.