Patru și douăzeci de mierle ' Egg ' n ' Grogg Pie

Patru și douăzeci de mierle ' Egg ' n ' Grogg Pie
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1103 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gingersnap crumb crust, nucșoară, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Patru Și Douăzeci De Mierle' Junipear Pie, Patru & Douăzeci Blackbirds' Negru Jos Lamaie Plăcintă, și Four & Twenty Blackbirds' Green Chili Chocolate Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta: în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu accesoriul lamei, măcinați fursecurile gingersnap în firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați zahărul, sarea și untul topit și pulsați doar pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Turnați firimiturile într-o tigaie neagră, de preferință metalică de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
4
Răspândiți uniform pe fund, apoi creați un cerc de aproximativ 1 inch pentru a separa firimiturile pentru părți de firimiturile pentru Fund. Începeți să apăsați inelul exterior de firimituri uniform pe părțile laterale și în colțul (unde partea se întâlnește cu partea inferioară) a tigaiei. Apăsați firimiturile rămase uniform peste fund pentru a întâlni părțile laterale; folosiți o ceașcă cu fund plat pentru a netezi denivelările. Congelați până se solidifică, aproximativ 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți pe raftul cuptorului Central timp de 12 până la 14 minute, până când este parfumat și se întunecă ușor. Dacă crusta se prăbușește sau se fisurează în timpul coacerii, împingeți ușor firimiturile la loc, în timp ce sunt fierbinți, cu un prosop de bucătărie curat și pliat. În timp ce forma fierbinte cuptor, moistureproof crusta de periaj în partea de jos ușor cu spălare ou, dacă dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Coaceți încă un minut pentru a seta spălarea albușului de ou. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Puneți la frigider crusta timp de 10 minute înainte de umplere pentru a seta firimiturile la loc pentru a ușura umplerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați coaja de pesmet pregătită pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați crema de brânză înmuiată cu zahărul, sarea, pasta de vanilie, nucșoara, ienibaharul, scorțișoara și cuișoarele până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Bateți ouăle pe rând, urmate de smântâna grea, romul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Miere De CitriceMiere De Citrice
11
Se amestecă până se combină bine.
12
Turnați cu grijă umplutura în coaja plăcintei; pentru a evita deranjarea crustei de firimituri, încetiniți fluxul turnându-l peste o racletă de cauciuc și lăsând umplutura să dribleze în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 40 până la 45 de minute, rotind 180 de grade când marginile încep să se fixeze, aproximativ 25 de minute prin coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Plăcinta este terminată atunci când marginile sunt setate și centrul nu mai este lichid, dar încă destul de clătinat.
15
Aveți grijă să nu coaceți prea mult sau crema se poate separa; umplutura va continua să se gătească și să se stabilească după ce plăcinta este scoasă din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
17
Se servește ușor cald, la temperatura camerei sau rece.
18
Plăcinta se va păstra la frigider timp de 2 zile sau la temperatura camerei timp de 1 zi.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista