Patru și douăzeci de mierle ' Egg ' n ' Grogg Pie
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1103 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gingersnap crumb crust, nucșoară, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Patru Și Douăzeci De Mierle' Junipear Pie, Patru & Douăzeci Blackbirds' Negru Jos Lamaie Plăcintă, și Four & Twenty Blackbirds' Green Chili Chocolate Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta: în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu accesoriul lamei, măcinați fursecurile gingersnap în firimituri fine.
Adăugați zahărul, sarea și untul topit și pulsați doar pentru a încorpora.
Turnați firimiturile într-o tigaie neagră, de preferință metalică de 9 inci.
Răspândiți uniform pe fund, apoi creați un cerc de aproximativ 1 inch pentru a separa firimiturile pentru părți de firimiturile pentru Fund. Începeți să apăsați inelul exterior de firimituri uniform pe părțile laterale și în colțul (unde partea se întâlnește cu partea inferioară) a tigaiei. Apăsați firimiturile rămase uniform peste fund pentru a întâlni părțile laterale; folosiți o ceașcă cu fund plat pentru a netezi denivelările. Congelați până se solidifică, aproximativ 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți pe raftul cuptorului Central timp de 12 până la 14 minute, până când este parfumat și se întunecă ușor. Dacă crusta se prăbușește sau se fisurează în timpul coacerii, împingeți ușor firimiturile la loc, în timp ce sunt fierbinți, cu un prosop de bucătărie curat și pliat. În timp ce forma fierbinte cuptor, moistureproof crusta de periaj în partea de jos ușor cu spălare ou, dacă dorește.
Coaceți încă un minut pentru a seta spălarea albușului de ou. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Puneți la frigider crusta timp de 10 minute înainte de umplere pentru a seta firimiturile la loc pentru a ușura umplerea.
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați coaja de pesmet pregătită pe o foaie de copt cu margini.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați crema de brânză înmuiată cu zahărul, sarea, pasta de vanilie, nucșoara, ienibaharul, scorțișoara și cuișoarele până se amestecă bine.
Bateți ouăle pe rând, urmate de smântâna grea, romul și sucul de lămâie.
Se amestecă până se combină bine.
Turnați cu grijă umplutura în coaja plăcintei; pentru a evita deranjarea crustei de firimituri, încetiniți fluxul turnându-l peste o racletă de cauciuc și lăsând umplutura să dribleze în tigaie.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 40 până la 45 de minute, rotind 180 de grade când marginile încep să se fixeze, aproximativ 25 de minute prin coacere.
Plăcinta este terminată atunci când marginile sunt setate și centrul nu mai este lichid, dar încă destul de clătinat.
Aveți grijă să nu coaceți prea mult sau crema se poate separa; umplutura va continua să se gătească și să se stabilească după ce plăcinta este scoasă din cuptor.
Se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă, 2 până la 3 ore.
Se servește ușor cald, la temperatura camerei sau rece.
Plăcinta se va păstra la frigider timp de 2 zile sau la temperatura camerei timp de 1 zi.