Carne De Porc Schnitzel
Carne de porc Schnitzel chiftele ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de arahide, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Schnitzel De Porc, Schnitzel De Porc, și Schnitzel De Porc.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 linguri de Panko cu laptele și lăsați deoparte să se înmoaie timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați carnea de porc măcinată, cimbru, coaja de lămâie, 1 linguriță sare kosher, piper și pătrunjel și amestecați ușor până se încorporează bine.
Lucrând cu mâinile ude, folosiți o măsură de lingură pentru a scoate amestecul de carne și rulați între palme pentru a forma o chiftelă de aproximativ un centimetru în diametru.
Transferați pe o foaie de copt cu margini sau pe o farfurie mare și repetați până când se folosește tot amestecul.
Așezați făina, oul și ceașca rămasă de Panko în trei boluri medii separate sau vase puțin adânci. Dragați fiecare chiftelă în făină, apoi în ou și, în final, în panko. Înlocuiți chiftelele pane pe foaia sau farfuria de copt cu margini.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă, cuptor olandez sau wok până când ajunge la 350 km F pe un termometru prăjit. Reglați flacăra pentru a menține temperatura. Lucrând în loturi, prăjiți chiftelele, întorcându-se frecvent, până se rumenesc și crocante, 3 până la 4 minute în total.
Transferați chiftelele într-un platou mare căptușit cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare.
Serviți chiftelele cu pene de lămâie sau cu muștar granulat măcinat cu piatră.