Patru boabe și iaurt
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, patru boabe și iaurt ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și lacto ovovegetariană de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 79 de calorii , 6 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un mic dejun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de iaurt, amestec cu mai multe cereale, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum iaurt înghețat cu afine cu patru ingrediente , Parfait cu iaurt cu fructe de pădure și cremă și Salată cu patru fasole .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, combinați sucul și amestecul cu mai multe cereale. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, sau până când tot lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc și se răcește. Se amestecă fructele de pădure, scorțișoara și iaurtul.