Pateu de pastrav afumat
Pateul de păstrăv afumat este o rețetă mediteraneană care servește 21. O porție conține 130 de calorii, 6 g de proteine și 7 g de grăsimi. Pentru 1,19 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână păstrăv, sos de hrean, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paté de păstrăv afumat, Pate de păstrăv afumat și Pate de păstrăv afumat.
Instrucțiuni
Pune primele șapte ingrediente într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Transferați într-un castron mic. Se da la rece până la servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.