Patatas Bravas (cartofi spanioli crocanți cu sos picant de roșii)

Patatas Bravas (cartofi spanioli crocanți cu sos picant de roșii)
Patatas Bravas (cartofi spanioli crocanți cu sos picant de roșii) este o rețetă Europeană care servește 6. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 200 de calorii. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. dacă aveți la îndemână frunze de dafin, măsline, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cartofi la grătar cu roșii picante Aioli (Patatas bravas), Patatas Bravas-cartofi pentru stilul curajos, spaniol!, și Cartofi Fioroși (Patatas Bravas) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați-le ușor într-o strecurătoare și lăsați toată apa să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Așezați cartofii într-un vas de copt mare, puțin adânc, care a fost frecat sau pulverizat cu ulei pentru a preveni lipirea și introduceți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți timp de 15 minute și apoi amestecați cu o spatulă, asigurându-vă că nu se lipesc de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți încă aproximativ 20-30 de minute, amestecând din nou la jumătate. Cartofii ar trebui să devină crocanți, dar nu tari și exagerați. În timp ce cartofii se gătesc, faceți sosul. Sautați ceapa într-o oală antiaderentă timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați usturoiul, boiaua și cayenne și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați ingredientele rămase (cu excepția pătrunjelului) și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
7
Scoateți frunza de dafin și curățați sosul într-un blender sau robot de bucătărie. Întoarceți-l în tigaie și păstrați-l cald până când este gata de servit. Odată ce cartofii sunt fierți, așezați-i într-un castron de servire și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se presară pătrunjel și se servește ca garnitură sau aperitiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Un vin pentru a onora o femeie, curajoasă, nonconformistă și hotărâtă, Herminia. Ea a lucrat neobosit în favoarea comunității sale întrebând și contestând normele stabilite ale timpului ei. Carismatic, angajat, un pionier. Herminia, femeia care l-a inspirat pe Bodegas vi Cuprosa Herminia. Culoare frumoasă de cireșe strălucitoare. Foarte proaspăt și fructat, cu nuanțe delicate de vanilie. Rotund și neted pe palat, cu tanin moale plăcut. Un vin memorabil menit să vă inspire poveștile uimitoare și să creeze momente de neuitat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista