Pastă scurtă pentru tarte
Pasta scurtă pentru tarte este o vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 305 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Laksa Paste, și Pastă De Friptură.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina și zahărul.
Adăugați unt și, cu degetele, frecați în amestecul de făină până se omogenizează bine.
Cu o furculiță, amestecați gălbenușurile de ou până când aluatul se ține împreună. (Sau rotiți făina, zahărul și untul într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu firimiturile fine; adăugați gălbenușuri și rotiți până când aluatul se ține împreună.)
Cu mâinile, apăsați ferm aluatul într-o bilă netedă, frământând puțin pentru a ajuta la legarea aluatului. (În acest moment, puteți înfășura aluatul etanș și refrigerați până la 1 săptămână; lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Apăsați patiseria într-o tigaie de 11 inci (28 cm) cu o jantă detașabilă, împingând ferm aluatul în partea inferioară și laterală pentru a face un strat uniform; marginea trebuie să fie la același nivel cu janta tigaiei.
Coaceți într-un cuptor de 300 F (150 C), neacoperit, până se rumenesc ușor, 30 până la 40 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie. Umpleți tarta și îndepărtați janta pentru a servi.