Rețeta Pastitsio cu miel și cârnați poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1489 calorii, 54g de proteine, și 83g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână macaroane grecești, cârnați în vrac, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Pastitsio de miel și vinete, Pastan și caserola de miel (Pastitsio), și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul bechamel: topiți untul la foc mediu-mare într-o oală, apoi amestecați făina 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Bateți laptele și condimentați cu puțină sare, piper și puțină nucșoară. Gatiti pana cand sosul se ingroasa suficient pentru a acoperi o lingura si ajustati inca o data condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Încălziți 2 ture de tigaie EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Rumenim bine mielul și cârnații, rupând carnea pe măsură ce gătește. Se amestecă frunza de dafin, usturoiul, ceapa și ardeii și se presară cu rozmarinul, puțină sare și piper. Gatiti pana cand ceapa se inmoaie, 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește până se parfumează, apoi se toarnă vinul și se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați bulionul și roșiile, despărțindu-le în timp ce gătesc și reduceți focul la foc mic. Aruncați coaja de citrice și bățul de scorțișoară pentru a înmuia sosul și fierbeți până când roșiile se gătesc, 30 de minute. Aruncați coaja, bățul de scorțișoară și frunza de dafin. Pentru paste: aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și gătiți pastele la al dente. Chiar înainte de a scurge pastele, adăugați 1 cană de lichid de gătit cu amidon în sos. Bateți albușurile până se spumează și combinați cu brânza, apoi aruncați cu pastele. Pentru asamblare: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci cu EVOO. Lingură în jumătate din paste, apoi strat cu tot sosul de carne urmat de pastele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă tot bechamelul deasupra ca ultim strat. (Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte, aducând la temperatura camerei înainte de coacere și servire.) Puneți pastitsio pe o foaie de copt pentru a prinde orice picături și coaceți până la auriu profund deasupra, 1 oră. Se răcește 15 până la 20 de minute, apoi se taie și se servește.