Pastina D ' Ambrodo
Pastina d ' Ambrodo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 559 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze de dafin, pui, bețișoare de morcov și tulpini de țelină. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pastina Cu Ou, Supa Vegtable Cu Pastina, și Pastina cu mazăre și morcovi.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați bine puiul. Într-o oală mare de supă încălzită, așezați ceapa, țelina, morcovii și frunzele de dafin.
Adăugați puiul întreg în oală și acoperiți cu suficientă apă rece pentru a acoperi aproape tot puiul.
Adăugați roșiile. Aduceți-l oală până la fierbere. Când oala este la fierbere completă, reduceți focul la minim.
Îndepărtați spuma bulionului pe măsură ce se formează deasupra cu o ladă. Se lasă să fiarbă câteva ore.
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert, adăugați pastina și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Scoateți puiul din bulion și lăsați-l deoparte.
Așezați o strecurătoare peste un castron mare de servire și strecurați bulionul de pui. Strângeți bine pastina, înainte de a adăuga în castron cu bulionul.
Serviți imediat, acoperiți cu parmezan ras, dacă doriți.