Pastele de dovleac ale Ursulei
Pastele de dovleac ale Ursulei durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 678 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Paste Cu Dovleac {Săptămâna Dovleacului: Ziua 1}, Paste De Dovleac, și Paste De Dovleac.
Instrucțiuni
Se înmoaie usturoiul în 1 lingură de ulei de măsline și se lasă să se răcească ușor.
Puneți mozzarella, untul, usturoiul, Salvia, coaja de lămâie și sucul într-un robot de bucătărie. Condimentați și amestecați cu o pastă grosieră, răzuind părțile laterale cu o spatulă de câteva ori.
Transferați pasta pe o foaie de hârtie pergament sau folie alimentară și rulați într-un cilindru. Se răcește timp de 30 de minute sau până când este suficient de ferm pentru a se felia.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Se toarnă uleiul rămas într-o formă de prăjire și se încălzește la cuptor timp de 5 minute. Între timp, folosind un cuțit mic ascuțit, curățați dovleacul, îndepărtați semințele și tăiați carnea în cuburi de 2 cm. Aruncați-l în uleiul fierbinte și condimentați dacă doriți. Prăjiți timp de 25-30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Gatiti pastele conform instructiunilor ambalajului.
Scurgeți, reveniți în tigaie și vârful în dovleac și parmezan. Feliați sau tocați untul de mozzarella și aruncați în pastele fierbinți. Împărțiți între 4 boluri, acoperiți cu salvie și serviți.