Pastele Alfredo ale lui Neely

Pastele Alfredo ale lui Neely ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 439 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză fontina, ceapă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salata de paste BBQ a lui Neely, Salata de Paste cu lămâie a lui Neely, și Compania Pasta House Fettuccine Alfredo – un sos bogat cremos turnat peste pastan este o adevărată încântare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la foc mediu la fierbere.
Adăugați linguina și gătiți până la al dente.
Gatiti slanina intr-o cratita mare, la foc mediu, pana cand este crocanta.
Scoateți slănina cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă fulgii de ardei roșu, se condimentează cu sare și piper, după gust și se sotează până se parfumează.
Adăugați smântâna grea și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 4 minute, având grijă să nu ardeți amestecul. Se amestecă brânza și coaja de lămâie.
Scurgeți linguina și adăugați-o în cratiță. Aruncați cu grijă pastele în sos.
Se adaugă slănina și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați într-un platou mare și garnisiți cu busuioc.
Serviți imediat cât este fierbinte.