Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastanul țărănesc. Această rețetă face 6 porții cu 831 calorii, 30g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Un amestec de sare și piper, brânză, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Paste Țărănești, Supă de pui și paste în stil țărănesc, și Supă Țărănească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carne de cârnați. Zdrobiți carnea de cârnați pe măsură ce se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc Măcinați
4
Adăugați usturoiul tocat în tigaie. Când toate sfărâmăturile s-au rumenit uniform, degajați picăturile de tigaie folosind bulion de pui sau legume. Se amestecă roșiile zdrobite și se aduce sosul într-o bulă, apoi se reduce focul la foc mic. Amestecați smântâna în sosul dvs., acest lucru va bloca culoarea și va tăia aciditatea roșiilor. Condimentează cu sare și piper. Amestecați mazărea și busuiocul în sosul dvs. pentru a combina. Aruncați rigatul de penne drenat fierbinte în tigaie cu sosul, apoi transferați pastele în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Penne
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil