Paste și fasole
Pastan și fasole este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 398 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită roșii, ulei de măsline extravirgin, sare și paste penne. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este remarcabil. Încearcă Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați), și Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de dimensiuni medii încălziți uleiul de măsline.
Se sotează ceapa până se înmoaie. Se amestecă roșiile și cutia întreagă de fasole.
Lăsați să fiarbă timp de 10 minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele penne și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când al dente; scurgeți.
Amestecați pastele cu amestecul de fasole și sarea după dorință.