Paste vegetale de vară

Paste vegetale de vară
Pastele vegetale de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 326 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână o lovitură de sos tabasco, fasole, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste Vegetale De Vară, Salată De Paste Vegetale De Vară, și Paste Veggie De Vară Primavera.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, adaugand fasole proaspata in ultimele 3 minute (congelata in ultimele 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare, răsturnați ceapa și gătiți la foc mediu timp de 1-2 minute. Se amestecă usturoiul și dovleceii, se aruncă la foc mediu timp de 2-3 minute, apoi se amestecă roșiile și se agită în Tabasco. Se amestecă 2-3 minute pentru a înmuia puțin roșiile (nu prea mult sau vor deveni moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sos TabascoSos Tabasco
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți pastele și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Aruncați legumele și busuiocul în paste și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se servește fierbinte (sau rece ca salată cu un pansament cu conținut scăzut de grăsimi).
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista