Paste vegetale de vară
Pastele vegetale de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 326 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână o lovitură de sos tabasco, fasole, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste Vegetale De Vară, Salată De Paste Vegetale De Vară, și Paste Veggie De Vară Primavera.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, adaugand fasole proaspata in ultimele 3 minute (congelata in ultimele 2 minute).
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare, răsturnați ceapa și gătiți la foc mediu timp de 1-2 minute. Se amestecă usturoiul și dovleceii, se aruncă la foc mediu timp de 2-3 minute, apoi se amestecă roșiile și se agită în Tabasco. Se amestecă 2-3 minute pentru a înmuia puțin roșiile (nu prea mult sau vor deveni moale).
Scurgeți pastele și fasolea.
Aruncați legumele și busuiocul în paste și condimentați cu sare și piper.
Se servește fierbinte (sau rece ca salată cu un pansament cu conținut scăzut de grăsimi).