Paste Roșii-Legume Uscate La Soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pasta de roșii-legume uscate la soare. O porție conține 448 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de păr de înger, nuci de pin, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă roșiile uscate la soare; Pus Deoparte.
Aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit și procesați până la tocat.
Adăugați busuioc; procesați până se toacă.
Adăugați brânză și piper; procesați până se omogenizează. Cu robotul de bucătărie pornit, turnați încet ulei de măsline prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine. Pune pesto deoparte.
Legume amestecate la abur, acoperite, 4 minute sau până când sunt crocante. Puneți deoparte legumele aburite.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați roșii uscate la soare și eșalotă; saut 3 minute. Se amestecă bulionul și conservele de roșii; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă pesto și legumele aburite.
Puneți pastele pe farfurii individuale și acoperiți cu amestec de legume; se presară cu nuci de pin.