Paste Rapide Carbonara
Quick Pasta Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 507 calorii. Dacă aveți la îndemână parmezan, cremă de brânză philadelphia, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Paste Rapide Carbonara, Paste rapide PHILADELPHIA Carbonara, și Paste Carbonara ~Rapid Și Simplu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante, rezervând 2 linguri. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați ingredientele rămase la picăturile rezervate; gatiti la foc mic pana cand crema de branza se topeste si amestecul este bine amestecat si incalzit.
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Adăugați sos de brânză cremă și slănină; se amestecă ușor.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto