Paste Proaspete
Pastele proaspete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 518 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pasta House Pasta con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspăt, Paste Proaspete, și Paste Proaspete De Vară.
Instrucțiuni
Strângeți făina și faceți o fântână în ea. Spargeți ouăle în fântână. Bateți ouăle cu o furculiță. Se amestecă făina din fundul puțului cu furculița până când aluatul din centru este neted sau strălucitor.
Cu mâinile, încorporați treptat făina din exteriorul puțului spre centru, frământând ușor până când masa de aluat se reunește. Frământați aluatul până când este neted și rezistent. Poate fi necesar să adăugați mai multă făină sau este posibil să nu puteți încorpora toată făina, în funcție de umiditate și de dimensiunea ouălor. Dacă aluatul este lipicios sau extrem de flexibil, frământați mai multă făină în el.
Împărțiți aluatul în trei porții, acoperiți cu folie de plastic sau un bol răsturnat și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Rulați aluatul foarte subțire pe o suprafață ușor făinată, câte o porție pe rând. Dacă aveți o mașină de paste, urmați instrucțiunile producătorului pentru a întinde aluatul în foi de aproximativ 1 milimetru grosime. Utilizați după cum doriți.