Reteta Paste Primavera ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 246 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți brânză asiago, fâșii de ardei gras, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Morcov aburit, acoperit, 5 minute sau până când este crocant. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
2
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
3
Se scurge bine și se lasă deoparte.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați fenicul; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
6
Adăugați prazul și următoarele 5 ingrediente (prazul prin usturoi); saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Praz
7
Adăugați morcov, mazăre, vermut și sare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Morcov
Mazăre
Sare
8
Combinați pastele, amestecul de legume, brânza și frunzele de fenicul într-un castron și aruncați bine.