Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Paste, Pesto și mazăre. O porție conține 689 calorii, 17g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 59 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Paste, Pesto Și Mazăre, Paste, Pesto și mazăre, și Paste, Pesto și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti fusillii si papioanele separat intr-o oala mare cu apa sarata clocotita timp de 10 pana la 12 minute pana cand fiecare paste este al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și aruncați într-un bol cu uleiul de măsline. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
În vasul unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel, curățați pesto, spanac și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
5
Adăugați maioneza și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
6
Adăugați amestecul de pesto în pastele răcite și apoi adăugați parmezanul, mazărea, pignoli, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Nuci De Pin
Piper
Paste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mazăre
Sare
7
Se amestecă bine, se condimentează după gust și se servește la temperatura camerei.
8
Așezați nucile, pignoli și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Procesați timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Nuci
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
9
Adăugați frunzele de busuioc, sarea și piperul. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet uleiul de măsline în vas prin tubul de alimentare și procesați până când pesto-ul este curățat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Ulei De Măsline
Piper
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați parmezanul și piureul timp de un minut. Folosiți imediat sau păstrați pesto-ul la frigider sau congelator cu o peliculă subțire de ulei de măsline deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Parmezan
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
11
Note: aerul este inamicul pesto. Pentru îngheț, împachetați-l în recipiente cu o peliculă de ulei sau folie de plastic direct deasupra cu aerul presat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
12
Pentru a curăța busuiocul, îndepărtați frunzele, rotiți-le într-un bol cu apă, apoi rotiți-le foarte uscate într-un filator de salată. Păstrați-le într-o pungă de plastic închisă cu un prosop de hârtie ușor umed. Atâta timp cât frunzele sunt uscate, acestea vor rămâne verzi câteva zile.