Paste, Pesto și mazăre

Paste, Pesto și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Paste, Pesto și mazăre. O porție conține 689 calorii, 17g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 59 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Paste, Pesto Și Mazăre, Paste, Pesto și mazăre, și Paste, Pesto și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti fusillii si papioanele separat intr-o oala mare cu apa sarata clocotita timp de 10 pana la 12 minute pana cand fiecare paste este al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și aruncați într-un bol cu uleiul de măsline. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
În vasul unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel, curățați pesto, spanac și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SpanacSpanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
5
Adăugați maioneza și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
6
Adăugați amestecul de pesto în pastele răcite și apoi adăugați parmezanul, mazărea, pignoli, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Nuci De PinNuci De Pin
PiperPiper
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
MazăreMazăre
SareSare
7
Se amestecă bine, se condimentează după gust și se servește la temperatura camerei.
8
Așezați nucile, pignoli și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Procesați timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
NuciNuci
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
9
Adăugați frunzele de busuioc, sarea și piperul. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet uleiul de măsline în vas prin tubul de alimentare și procesați până când pesto-ul este curățat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați parmezanul și piureul timp de un minut. Folosiți imediat sau păstrați pesto-ul la frigider sau congelator cu o peliculă subțire de ulei de măsline deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
11
Note: aerul este inamicul pesto. Pentru îngheț, împachetați-l în recipiente cu o peliculă de ulei sau folie de plastic direct deasupra cu aerul presat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Pentru a curăța busuiocul, îndepărtați frunzele, rotiți-le într-un bol cu apă, apoi rotiți-le foarte uscate într-un filator de salată. Păstrați-le într-o pungă de plastic închisă cu un prosop de hârtie ușor umed. Atâta timp cât frunzele sunt uscate, acestea vor rămâne verzi câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
DificultateGreu
Gata În32 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista