Paste Pesto cu pui și roșii

Paste Pesto cu pui și roșii
Pastele Pesto cu pui și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 397 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fusilli, sare kosher, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella, O oală de pui Pesto Paste cu rosii, și Paste de pui Pesto cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
3
Așezați într-un castron mare și păstrați-l la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați usturoiul în robotul de bucătărie; procesați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Adăugați busuioc și următoarele 4 ingrediente (prin piper). Cu procesorul pornit, turnați încet ulei prin jgheabul alimentar; procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Periați 1 lingură de oțet peste felii de ceapă; periați restul de 1 lingură de oțet peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OțetOțet
CeapăCeapă
7
Așezați 2 căni de roșii în centrul fiecăreia dintre cele 2 (24 - x 12-inch) bucăți de folie. Îndoiți folia peste roșii; sigilați bine marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Așezați pungile de pui, ceapă și folie pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Pui la grătar, ceapă și pungi din folie 15 minute sau până când ceapa este fragedă și roșiile apar, întorcându-se după 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
TomateTomate
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Scoateți pungile de ceapă și folie de pe grătar; întoarceți puiul și gătiți încă 5 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Lăsați puiul să stea 5 minute. Se taie ceapa; se taie puiul în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
11
Adăugați pesto, roșii, pui și ceapă în paste; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
12
Se presară cu 1/4 cană de brânză; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
13
Presărați brânza rămasă uniform peste porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
14
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista