Paste Pesto Cu Iaurt
Pastele Pesto cu iaurt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați iaurt fără grăsimi, spanac, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste cu Pesto de iaurt, Paste Pesto Și Iaurt, și Salată De Paste Pesto Cu Iaurt.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați uleiul, ceapa, usturoiul și ciupercile. Se amestecă adesea la foc mare până când ceapa este moale, 3 până la 4 minute.
Adăugați șuncă și amestecați des până când ciupercile se rumenesc ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Adăugați sos de roșii și pesto la amestecul de ciuperci. Reduceți căldura la minim.
Strângeți lichidul din spanac.
Adăugați spanacul în tigaie și încălziți până fierbe.
Între timp, gătiți vermicelli în aproximativ 3 litri de apă clocotită până când sunt fragede pentru a mușca, 7 până la 9 minute.
Scurgeți și păstrați cald.
Se amestecă iaurtul și amidonul de porumb. Se amestecă în sos, apoi se amestecă la foc mare până se clocotește, aproximativ 3 minute.
Se toarnă sosul peste paste.
Se amestecă pentru a se amesteca.
Se adaugă sare și piper după gust.