Paste Pesto Cu Iaurt

Paste Pesto Cu Iaurt
Pastele Pesto cu iaurt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați iaurt fără grăsimi, spanac, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste cu Pesto de iaurt, Paste Pesto Și Iaurt, și Salată De Paste Pesto Cu Iaurt.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați uleiul, ceapa, usturoiul și ciupercile. Se amestecă adesea la foc mare până când ceapa este moale, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șuncă și amestecați des până când ciupercile se rumenesc ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
șuncășuncă
3
Adăugați sos de roșii și pesto la amestecul de ciuperci. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
CiuperciCiuperci
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Strângeți lichidul din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
5
Adăugați spanacul în tigaie și încălziți până fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Între timp, gătiți vermicelli în aproximativ 3 litri de apă clocotită până când sunt fragede pentru a mușca, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Scurgeți și păstrați cald.
8
Se amestecă iaurtul și amidonul de porumb. Se amestecă în sos, apoi se amestecă la foc mare până se clocotește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
IaurtIaurt
SosSos
9
Se toarnă sosul peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
10
Se amestecă pentru a se amesteca.
11
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista