Paste Pesto cu fasole verde și cartofi
Pesto Paste cu fasole verde și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 523 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pesto, fasole, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Paste Pesto cu fasole verde și cartofi, Paste Cu Fasole Verde, Cartofi Și Pesto, și Paste Cu Pesto, Cartofi Și Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată și gătiți pastele penne timp de 8 până la 10 minute, până la al dente.
Se scoate de pe foc, se scurge și se întoarce în oală.
Aduceți o cratiță medie de apă la fiert și gătiți cartofii aproximativ 7 minute.
Așezați fasolea verde în cratiță cu cartofii. Continuați să gătiți aproximativ 3 minute.
Scurgeți cartofii parțial fierți și fasolea verde și dați deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și sotati usturoiul aproximativ 1 minut. Se amestecă cartofii și fasolea verde. Condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand cartofii si fasolea sunt fragede si usor rumenite.
Aruncați amestecul de cartofi în oală cu pastele scurse.
Se amestecă iaurtul, pesto-ul și parmezanul. Rezervați puțin parmezan pentru a stropi deasupra la servire.