Paste Penne cu fenicul prăjit, roșii Cherry și măsline negre

Paste Penne cu fenicul prăjit, roșii Cherry și măsline negre
Paste Penne cu fenicul prăjit, roșii Cherry și măsline negre este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 380 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți oregano, roșii cherry, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fenicul prăjit cu roșii, măsline și cartofi, Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino, și Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Tăiați bulbul de fenicul pe jumătate pe lungime; aruncați miezul. Tăiați feniculul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
3
Combinați fenicul, măslinele, rozmarinul, oregano și roșiile într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Presărați amestecul de fenicul cu piper; stropiți cu ulei de măsline. Aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
5
Coaceți amestecul de fenicul la 450 timp de 30 de minute sau până când feniculul este fraged, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(tub Mare)(tub Mare)
7
Scurgeți; așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Adăugați amestecul de fenicul și sarea și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
(tub Mare)(tub Mare)
9
Adăugați brânză; amestecati pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista