Paste Penne cu fenicul prăjit, roșii Cherry și măsline negre
Paste Penne cu fenicul prăjit, roșii Cherry și măsline negre este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 380 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți oregano, roșii cherry, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fenicul prăjit cu roșii, măsline și cartofi, Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino, și Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați bulbul de fenicul pe jumătate pe lungime; aruncați miezul. Tăiați feniculul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Combinați fenicul, măslinele, rozmarinul, oregano și roșiile într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Presărați amestecul de fenicul cu piper; stropiți cu ulei de măsline. Aruncați bine pentru a acoperi.
Coaceți amestecul de fenicul la 450 timp de 30 de minute sau până când feniculul este fraged, amestecând o dată.
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Scurgeți; așezați într-un castron mare.
Adăugați amestecul de fenicul și sarea și amestecați pentru a combina.
Adăugați brânză; amestecati pentru a combina.