Paste Pecan Baruri

Paste Pecan Baruri
Paștele Pecan baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 93 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din rețetele mele necesită sare, nuci pecan, sare și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Ooey Gooey Pecan Baruri Pentru Paște, Plăcintă Cu Mere De Paște, și Haroset Vegan cu mere-Pecan pentru Paște sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor masa de tort matzo și masa matzo în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați masa de tort matzo, masa matzo și următoarele 4 ingrediente (masa de tort matzo prin 1/4 linguriță de sare), amestecând cu un tel; tăiați în 6 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
4
Adăugați 1 albus de ou, amestecând doar până când este umed; apăsați în partea de jos a unei tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când marginile încep să se rumenească; se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați 1 1/3 căni de zahăr brun și următoarele 7 ingrediente (zahăr brun prin 1 ou mare) într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă peste crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când este setat. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Tăiați în bare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista