Pastele patriotice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 205 calorii. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Paste Patriotice, Fleac Patriotic, și Pizza Patriotică.
Instrucțiuni
1
Bateți maioneză, smântână, brânză albastră, lapte, muștar de miere, oțet, sare, praf de usturoi, piper negru și piper cayenne împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Miere De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme la muscatura, aproximativ 11 minute; scurgeți și transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Penne
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul și busuiocul până la parfum, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă amestecul de usturoi peste penne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Penne
5
Amestecați conopida, roșiile, ardeiul gras roșu, brânza mozzarella, ceapa verde și parmezanul în amestecul penne; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați pentru a amesteca aromele, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat