Paste e Fagioli con Salsicce (paste și fasole cu cârnați)

Paste e Fagioli con Salsicce (paste și fasole cu cârnați)
Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 429 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți piper, cârnați, tubetti și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Încercați Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați), Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen, și Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, combinați fasolea și apa rece pentru a acoperi cu 2 inci. Acoperiți bine și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți fasolea. Într-o cratiță medie la foc moderat, combinați fasolea, apa rece pentru a acoperi cu 1 inch, 1 lingură de sare și 2 linguri de ulei de măsline. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, parțial acoperit, până se înmoaie, aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
În oală mare la foc moderat, aduceți 6 căni de apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Între timp, într-o cratiță medie la foc moderat, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se adaugă cârnații și saut-ul, despărțindu-se cu lingura de lemn, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
7
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați usturoiul, rozmarinul, fasolea, bulionul, piperul și restul de 1 linguriță de sare și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la moderat scăzută și fierbeți, neacoperit, până când este încălzit, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FasoleFasole
StocStoc
SareSare
9
Gatiti pastele in apa clocotita pana cand sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
10
Se scurge bine, se amestecă în supă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista