Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu cereale integrale cu năut și Escarole. Această rețetă servește 4 și costă 4,34 USD pe porție. O porție conține 2225 calorii, 112g de proteine, și 47G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați penne cu cereale integrale, fulgi de piper, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Paste cu Escarole și năut, Cotlete De Porc Cu Năut Sotat, Escarole Și Măr, și Tabbouleh cu cereale mixte cu vinete prăjite, năut și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; adăugați escarolul în ultimele 2 minute, acoperiți și nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Scoateți escarola cu clești; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană lichid de gătit. Între timp, dacă utilizați capere, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați caperele și prăjiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
5
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
6
Adăugați restul de 3 linguri de ulei în tigaie. Gatiti fulgii de usturoi, patrunjel si ardei rosu pana cand usturoiul se toasteaza usor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați roșiile, năutul, un vârf de sare și frunzele de dafin. Gatiti pana cand rosiile si nautul se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați escarolul și sucul de roșii rezervat și gătiți până când sosul se îngroașă ușor, încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Escarola
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
10
Adăugați pastele fierte în tigaie și aruncați cu sosul; condimentează cu sare și piper. (Dacă sosul este gros, adăugați puțină apă de paste rezervată.) Se amestecă brânza și se acoperă cu capere prăjite, dacă se utilizează, și mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă