Paste De Pui Cu Brânză La Cuptor

Paste De Pui Cu Brânză La Cuptor
Pastanul de pui cu brânză la cuptor este un fel principal care servește 12. Pentru 3,62 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 747 calorii, 38g de proteine, și 47G de grăsime. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de ardei gras, creme fraiche, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 70%. Brânză De Pui Veggie Paste Skillet, Cheesy Coapte De Iarnă Veggie Orzo, și Friptură de usturoi Chili cu brânză Veggie Caesar salată de Paste (grătar de vară) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când al dente; scurgeți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul și sotati puiul timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ardei grași verzi, roșii și galbeni și continuați să gătiți încă 5 minute. Se amestecă sosul de soia, vinul și sucul de lămâie. Acoperiți tigaia, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Preîncălziți cuptorul la 370 grade F (180 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Bateți ouăle într-un castron mare cu creme fraiche. Condimentează cu boia, oregano, coriandru, nucșoară și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Creme FraicheCreme Fraiche
CoriandruCoriandru
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă brânza Cheddar, brânza Emmentaler și brânza albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
8
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Presărați parmezan deasupra și turnați suficient lapte pentru a face amestecul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
LapteLapte
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când blatul se rumeneste; servi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Revista