Paste de fructe de mare cu sos de cremă de roșii Sherry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu fructe de mare cu sos de cremă de roșii Sherry. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 473 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,25 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de smântână, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cherry Tomate Fra Diavolo sos, fructe de mare și paste, Paste de fructe de mare inspirate de Paellan cu sos de cremă de coniac, și Paste cu sos de cremă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare se fierbe apa pentru paste. Când apa începe să fiarbă adăugați sare din belșug, lăsați apa să se întoarcă la fierbere și gătiți pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgere.
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu cu ulei de măsline, 3 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ciuperci, șobolani și usturoi, fulgi de ardei roșu și sotati 5 minute. Degajează tigaia cu sherry, amestecă în stoc și roșii și aduce la un balon. Dacă folosiți fructe de mare crude, condimentați cu coajă de lămâie, sare și piper. Ridicați puțin căldura, apoi adăugați fructele de mare condimentate și încălziți-le sau gătiți până când sunt aproape ferme și opace, câteva minute. Dacă folosiți fructe de mare gătite, condimentați fructele de mare atunci când le adăugați în tigaie cu coajă de lămâie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Nonpareils Argintii
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Amestecați smântâna grea și aruncați pastele fierbinți cu sos și arpagic și/sau pătrunjel, reglați condimentele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe