Paste De Ciuperci Cu Usturoi

Pasta de ciuperci de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, spaghete, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Cu Creveți Și Ciuperci De Usturoi, Paste Cremoase Cu Ciuperci De Usturoi, și Paste Cu Brânză De Ciuperci Și Capre De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, ciupercile si usturoiul in ulei incins pana cand ceapa este translucida, 5-7 minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; adăugați aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline pentru a împiedica lipirea spaghetelor. Gatiti spaghetele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute.
Scurgeți și transferați spaghetele fierbinți înapoi în oală.
Amestecați ouăle în spaghete; lăsați căldura din spaghete să gătească ouăle. Se amestecă amestecul de ceapă și ciuperci și 1/4 cană de parmezan în spaghete la foc mic până când ouăle sunt complet fierte și brânza este topită.
Garnisiți cu parmezan suplimentar.